Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

Cranio sacraal therapeut Suus Lichaamstherapie is gespecialiseerd in verschillende vormen van mensgerichte therapie.

Hieronder staan de contactgegevens van Suus Lichaamstherapie.

Omgeving Alkmaar: Oude parklaan 111, 1901 ZZ Castricum (voor link naar routebeschrijving zie hieronder)

Omgeving Den Bosch (voorlopig niet werkzaam!): van Berckelstraat 32, 5211 PH Den Bosch (voor link naar routebeschrijving zie hieronder)

Behandeltarief: 85 euro.

De eerste afspraak inclusief intake duurt langer en kost daarom 127.50

Voor vergoeding in 2020 klik op het overzicht  Vergoedingen 2020 Cranio Sacraal therapie.

Craniosacraal therapie valt onder het aanvullend pakket bij veel zorgverzekeraars en telt daardoor niet mee voor uw verplicht eigen risico van € 385,00 per jaar binnen die verzekering.

suus-lichaamstherapie

 06 373 11 669

 

info@suuslichaamstherapie.com

 

Aangesloten bij de beroepsvereniging UCN, Vereniging voor Upledger Cranio Sacraal Therapie Nederland en het kwaliteitsregister Cranio sacraal therapie Nederland (RCN nummer: R0209). Academy Member of Neuro-link

Routebeschrijvingen

Omgeving Den Bosch (voorlopig niet werkzaam!)

van Berckelstraat 32
5211 PH Den Bosch
Routebeschrijving

Omgeving Alkmaar, Castricum

Oude parklaan 111,

1901 ZZ Castricum 

Routebeschrijving: Let op! De navigatie leidt u niet altijd direct naar 111, dus de beschrijving bij de hand houden is handig.

Vanuit Amsterdam
Volg de A9 vanuit Amsterdam naar Alkmaar en neem afslag 10 Castricum/Uitgeest. Sla rechtsaf de
provinciale weg (N203) op, richting Uitgeest-Castricum. Sla linksaf bij afslag Egmond/Castricum.
Volg de Zeeweg (N513) richting Castricum aan Zee/Bakkum. Na de 2e rotonde slaat u de eerste weg
linksaf het landgoed Duin en Bosch op. Volg de routebordjes van grand café De Oude Keuken en parkeer uw auto op een van de parkeerplaatsen bij Oude parklaan 111. Boven de ingang van het gebouw staat: Het Administratiegebouw.

Vanuit Alkmaar
Via de provinciale weg (N203), afslag Egmond/Castricum. Volg de Zeeweg (N513) richting Castricum
aan Zee/Bakkum. Na de 2e rotonde slaat u de eerste weg linksaf het landgoed Duin en Bosch op.
Via de A9, afslag 10 Castricum/Uitgeest. Sla rechtsaf de provinciale weg (N203), richting UitgeestCastricum. Linksaf bij afslag Egmond/Castricum. Volg de Zeeweg (N513) richting Castricum aan
Zee/Bakkum. Na de 2e rotonde slaat u de eerste weg linksaf het landgoed Duin en Bosch op. Volg de routebordjes van grand café De Oude Keuken en parkeer uw auto op een van de parkeerplaatsen bij Oude parklaan 111. Boven de ingang van het gebouw staat: Het Administratiegebouw.

Openbaar vervoer
NS-station Castricum ligt op ongeveer 20 minuten lopen van landgoed Duin en Bosch. Aan de
achterkant (het westen) van het station slaat u rechtsaf en volgt u de Kramersweg die overgaat in de
Duinenboschweg. U loopt rechtdoor de uitrit op. U bent nu op het terrein van Dijk en Duin. Volg de borden van Grand Cafe / Restaurant de Oude Keuken.  Loop door tot dat u Oude Parklaan 111 ziet staan. Boven de ingang van het gebouw staat: Het Administratiegebouw.

 

Algemeen Gegevensbeheer Zorgverleners

Algemeen GegevensBeheer Zorgverleners (AGB-Zorgverleners) is een register waarin gegevens van zorgverleners in Nederland worden vastgelegd. Deze gegevens zijn voorzien van een unieke codering, de AGB-code. AGB-code voor de therapeut is 90103005 en de praktijk 90062403.

 

Klachtenregeling

Met grote zorgvuldigheid zal de therapeut uw hulpvraag willen honoreren. Toch kunnen er misverstanden ontstaan of gevoelens van onvrede over de behandeling of bejegening zijn. Openheid over ontevredenheid of klachten biedt de mogelijkheid om de zorg te verbeteren en recht te doen aan het belang van therapeut en cliënt.

De behandeling van een klacht is gericht op het bereiken van een oplossing. De therapeut is altijd verplicht om eerst samen met de cliënt de klacht zorgvuldig te onderzoeken.

Waarmee dient u rekening houden bij het indienen van een klacht?

  • Klachtenbehandeling is voor u kosteloos;
  • Reiskosten, kosten voor bijstand en andere kosten komen voor uw eigen rekening;
  • De gehele afwikkeling van de procedure kan meerdere maanden in beslag nemen.

Wanneer u onvoldoende gehoor vindt, kunt u contact opnemen met de klachtenfunctionaris, die de functie heeft van vertrouwenspersoon. Kijkt u voor meer informatie over de klachtenregeling van het RCN op de website van het RCN. Alle leden van het RCN zijn via de overkoepelende organisatie het Complementaire BeweegZorg Register (CBZR), geabonneerd op de onafhankelijke klachtenfunctionaris en klachtencommissie van Quasir, en geabonneerd op de onafhankelijke Geschilleninstantie Zorggeschil.

www.register-rcn.nl