Contact

Wilt u contact leggen en een afspraak maken?

Hieronder staan de contactgegevens van Suus Lichaamstherapie, praktijk voor functionele neurologie en cranio sacraal therapie.

   info@suuslichaamstherapie.com

 –)))))))))))))))06 373 11 669

                    Oude parklaan 111, 1901 ZZ Castricum

                        (zie de routebeschrijving hieronder aub)

Behandeltarief: 89 euro.

De eerste afspraak inclusief intake duurt langer en kost daarom 89 plus 38,50 euro voor de intake.

Cranio sacraal therapie valt onder het aanvullend pakket en telt niet mee voor uw verplicht eigen risico binnen die verzekering. Voor vergoedingen vanuit de aanvullende zorgverzekeringen voor cranio klik  a.u.b. op 2024.

Functionele neurologie wordt als behandeling door de meeste verzekeraars niet vergoed.

De Praktijk is aangesloten bij de beroepsgroep Cranio Sacraal Therapie Nederland, de beroepsvereniging LVNT en de koepelorganisatie RBCZ, en de internationale beroepsgroep voor functionele neurologie.

RBCZLNVT

Routebeschrijving

Castricum

Oude parklaan 111,

1901 ZZ Castricum

Routebeschrijving: Let op! De navigatie leidt u niet altijd direct naar 111, dus de beschrijving bij de hand houden is handig.

Vanuit Amsterdam
Volg de A9 vanuit Amsterdam naar Alkmaar en neem afslag 10 Castricum/Uitgeest. Sla rechtsaf de provinciale weg (N203) op, richting Uitgeest-Castricum. Sla linksaf bij afslag Egmond/Castricum.
Volg de Zeeweg (N513) richting Castricum aan Zee/Bakkum. Na de 2e rotonde slaat u de eerste weg linksaf het landgoed Duin en Bosch op. Volg de routebordjes van restaurant De Oude Keuken en parkeer uw auto op een van de parkeerplaatsen bij Oude parklaan 111. Boven de ingang van het gebouw staat: Het Administratiegebouw. Tegenover de ingang is een vijver met fontein te aanschouwen.

Vanuit Alkmaar
Via de provinciale weg (N203), afslag Egmond/Castricum. Volg de Zeeweg (N513) richting Castricum aan Zee/Bakkum. Na de 2e rotonde slaat u de eerste weg linksaf het landgoed Duin en Bosch op.
Via de A9, afslag 10 Castricum/Uitgeest. Sla rechtsaf de provinciale weg (N203), richting UitgeestCastricum. Linksaf bij afslag Egmond/Castricum. Volg de Zeeweg (N513) richting Castricum aan Zee/Bakkum. Na de 2e rotonde slaat u de eerste weg linksaf het landgoed Duin en Bosch op. Volg de routebordjes van restaurant De Oude Keuken en parkeer uw auto op een van de parkeerplaatsen bij Oude parklaan 111. Boven de ingang van het gebouw staat: Het Administratiegebouw. Tegenover de ingang is een vijver met fontein te aanschouwen.

Openbaar vervoer
NS-station Castricum ligt op ongeveer 20 minuten lopen van landgoed Duin en Bosch. Aan de achterkant (het westen) van het station slaat u rechtsaf en volgt u de Kramersweg die overgaat in de Duinenboschweg. U loopt rechtdoor de uitrit op. U bent nu op het terrein van Dijk en Duin. Volg de borden van Restaurant de Oude Keuken en loop door totdat u Oude Parklaan 111 ziet staan. Boven de ingang van het gebouw staat: Het Administratiegebouw. Tegenover de ingang is een vijver met een fontein te aanschouwen.

 

Algemeen Gegevensbeheer Zorgverleners

Algemeen GegevensBeheer Zorgverleners (AGB-Zorgverleners) is een register waarin gegevens van zorgverleners in Nederland worden vastgelegd. Deze gegevens zijn voorzien van een unieke codering, de AGB-code. De praktijk en de therapeut kent unieke AGB-codes.

Privacy

De informatie over de omgang van de privacy van persoonsgegevens is in dit document terug te vinden.

Klachtenregeling

Met grote zorgvuldigheid zal de therapeut uw hulpvraag willen honoreren. Toch kunnen er misverstanden ontstaan of gevoelens van onvrede over de behandeling of bejegening zijn. Openheid over ontevredenheid of klachten biedt de mogelijkheid om de zorg te verbeteren en recht te doen aan het belang van therapeut en cliënt.

De behandeling van een klacht is gericht op het bereiken van een oplossing en dient zorgvuldig (samen met de therapeut) onderzocht te worden.

Wanneer u onvoldoende gehoor vindt, kunt u contact opnemen met een vertrouwenspersoon van de beroepsvereniging LVNT. De LVNT heeft een klachtenregeling die is opgesteld door de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg(SCAG) en conform de wet is goedgekeurd door een representatieve patiënten/cliëntenorganisatie, namelijk Zorgbelang Inclusief.