Klachten

Klachten

De meest voorkomende reden waarom mensen hulp zoeken is omdat ze een of meerdere klachten ervaren. De klacht of de symptomen hoeven niet altijd de oorzaak te zijn, maar kunnen ook een afgeleide van de oorzaak zijn. In bijgaand overzicht worden een aantal klachten waar mensen mee zijn gekomen op alfabetische volgorde beschreven. Dit is geen volledig overzicht, echter dit geeft een indruk van de reikwijdte van lichaamsgerichte therapie op basis van cranio sacraal therapie en functionele neurologie.

 

Soorten klachten

De klachten lopen uiteen van meer lichamelijke klachten zoals lage rugpijn, nekpijn, migraine, bijholte ontsteking, duizeligheid, slaap- en concentratie problemen tot klachten gerelateerd aan emoties. Sommige mensen komen met een wens om (gedrags)patronen te begrijpen of te veranderen. Klachten kunnen acuut, steeds terugkerend of chronisch van aard zijn.
Voor klachten of symptomen die binnen de psychopathologie vallen, zoals angststoornissen of bipolaire stoornissen wordt verwezen naar een andere zorgprofessional.

 

Lichaamsgerichte oplossingen

Gelukkig geeft het lichaam signalen om mee te werken. Suus Lichaamstherapie is gespecialiseerd in verschillende vormen van lichaamsgerichte therapie. De signalen die het lichaam afgeeft, kunnen worden opgepikt en worden vertaald, zodat u ook de signalen van uw lichaam begrijpt. Zo kan door oplossingsgerichte coaching in combinatie met lichaamstherapie een hoop worden bereikt.

Onder ervaringen kunt u lezen met welke type klachten of symptomen mensen bij Suus Lichaamstherapie langs zijn geweest. Dit varieert onder meer van een val op het hoofd tot zenuwaandoening.

 

hoofdpijn-rechtenvrije foto
Klachten