Benieuwd naar de cranio sacraal therapie ervaringen van anderen? Om een beter beeld te krijgen van de ervaringen van lichaamstherapie hieronder een gastenboek met de ervaringen van anderen die een cranio sacraal behandeling en/ of persoonlijke coaching zijn ondergaan.

Wil je zelf ook een afspraak maken voor een cranio sacrale therapie behandeling of een andere vorm van lichaamstherapie? Neem dan contact op met Suus Lichaamstherapie, de praktijk voor coaching en lichaamstherapie.

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.80.218.53 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
9 berichten.
Aleid Erbrink Aleid Erbrink schreef op 12 mei 2018 om 12:58:
Floris had met zijn 13 jaren al bijna de helft van zijn leven te vaak hoofdpijn. Suus heeft hem op een rustige, professionele en flexibele manier behandeld en de hoofdpijnen zijn nagenoeg verdwenen. Hij was vooral blij met haar duidelijke uitleg van de werking, wij vooral met zijn verbeterde humeur �. Dankjewel, Suus!
Bob Hommersen Bob Hommersen schreef op 18 oktober 2017 om 19:16:
Door zeer positieve reacties van vrienden over de behandelingen die zij bij Suus ondergingen, ben ik ook met mijn "klachten", voortkomend uit een versleten heup, naar haar toe gegaan. Haar open manier van werken en communiceren, de uitleg (met hier en daar een vleug humor) en uiteraard het resultaat, zijn het aanbevelen zeer waard!
Jan Hein de Jong Jan Hein de Jong schreef op 9 oktober 2017 om 12:08:
Algehele vermoeidheid en op diverse plaatsen ontstekinkjes waren mijn reden om naar Suus te gaan.
In een paar sessies is er veel verbeterd. Ze spoort snel en feilloos de bron op van het ongemak en zet zaken in beweging.
Snel herstel van een oude enkelwond. En veel minder last van mijn chronische schouderklachten.
Aanbevelenswaard om te doen. Gun jezelf heling. En laat je helpen door Suus. Dan gaat het in ieder geval snel beter met je.
Jacky Vermanen Jacky Vermanen schreef op 17 augustus 2017 om 08:15:
Ik had al jaren huiduitslag op mijn benen. De huisarts kon er niks aan doen en zei dat ik er maar mee moest leren leven. Hierdoor droeg ik in de zomer nooit een korte broek of een jurkje. Na een behandeling bij Suus was ik van mijn huiduitslag af!! Nu kan ik eindelijk weer jurkjes dragen.
Coen Coen schreef op 1 december 2016 om 17:00:
Suus is een hele prettig nuchtere en tegelijkertijd invoelende, meedenkende en creatieve therapeut.

Via een spierspanningscheck kunnen neurologische verbindingen worden getraceerd en hersteld tijdens de behandeling. Voor mezelf duidelijk voelbaar tijdens de checks. Suus geeft helder inzicht hoe subtiel en ingenieus je lichaam werkt. Mijn onderrug/heupklacht is flink verbeterd, in combinatie met Yoga.

De cranio-sacraal behandeling die Suus ook aanbiedt, heeft een enorme ontspanning teweeg gebracht. Suus liet me fysiek duidelijk ervaren waar en hoeveel energie (spanning of emotie) er in mijn lijf zat.
Vervolgens kwam een flinke vermoeidheid los die ik lange tijd had opgeslagen in mijn lichaam.
Diezelfde nacht heb ik sinds lange tijd niet zo diep geslapen.

Suus bied je ook nuchtere en heldere inzichten over wat je naast de behandelingen ook kunt doen, wat voor jou goed zou kunnen werken.
Jac Groot Jac Groot schreef op 4 februari 2016 om 14:47:
Ik vertelde mijn dochter over mijn inslaapprobleem en gedurende de nacht dikwijls wakker liggen.
Mijn huisarts vroeg ik om een inslaapmedicijn, hij stelde voor om me een doorverwijzing te geven naar een centrum voor slaapstoornissen.
Ik vertelde dit aan mijn dochter en zij stelde voor om me te behandelen met de Neurale Integratie therapie.
Na 3 behandelingen werd mijn inslaapprobleem beter en ik slaap vaster. Ik ben heel blij dat het zonder medicatie is gelukt!

Ik had een lichte schimmelinfectie aan mijn linkerhand. Na een behandeling is dit na 5 dagen geheel verdwenen. Heel bijzonder!
W van Aar W van Aar schreef op 29 december 2015 om 21:55:
Uitvalsverschijnselen t.g.v. een forse hernia bezorgden mij veel ongemak. Erg verrast was ik met het effect van neurale integratie op het gevoel in mijn been, al na de eerste behandeling. Spieren werden zachter waardoor mijn heupgewricht minder vast gingen zitten en ik beter kon lopen. De prikkelgeleiding is verbeterd.

Na de behandelingen voor mijn been heb ik je bezocht om van een aanhoudende hoofdpijn af te komen wat op een virus leek. Diezelfde dag was ik ervan af. Suus, ik vind dat je gouden handen hebt en heel veel hart voor je vak. Bedankt!
Pascale Koopman Pascale Koopman schreef op 29 december 2015 om 17:07:
Hoi Suus, ik heb echt al een tijd geen klachten meer gehad, nadat ik bij je geweest ben. Het was een goede ervaring en nieuw voor mij. Ik zie een nieuwe site en Facebook pagina. Super! Ik ga je volgen.
Mary Pool Mary Pool schreef op 30 oktober 2015 om 18:01:
“Na drie behandelingen, ben ik er van overtuigd dat mijn lichaam veel meer ontspannen is en dat daarom mijn darmklachten een stuk minder zijn. Ook merkte ik dat ik tijdens een behandeling spontaan emotioneel reageerde en dat ik daardoor in de weken na een behandeling makkelijker moeilijke zaken kon bespreken alsof er meer duidelijkheid was in mijn denken. Hartelijk dank, Suus.”