Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van anderen?

Een gastenboek

Om een beter beeld te krijgen van de ervaringen na lichaamstherapie en persoonlijke coaching is hieronder een gastenboek met de ervaringen van andere mensen, die cranio en/of functionele neurologie hebben ondergaan, weergegeven.

Een video met ervaringsverhalen

Vijf vrouwen vertellen hun verhaal in bijgaande video over cranio.

Wil je zelf ook een afspraak maken voor een behandeling? Neem dan contact op met Suus Lichaamstherapie, de praktijk voor functionele neurologie en cranio sacraal therapie.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.200.27.215 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
21 berichten.
Edith Edith schreef op 9 april 2024 om 19:57
Ik wist ondertussen wel dat niet verwerkte emoties en trauma in je lijf (kunnen) zitten. Samen met Suus dmv cranio en de juiste vragen stellen zijn mijn verkrampingen verdwenen, lichter in mijn hoofd, en een blijer gevoel. Je hoeft niet "alles" op tafel te leggen, maar wel luisteren naar je lijf.
Door haar kennis en ervaring voelde ik me begrepen en veilig.
Fijn wanneer iemand je weer de juiste richting instuurt.
Rosanne Kunis Rosanne Kunis schreef op 28 februari 2023 om 15:23
Tijdens een burn-out veel baat gehad bij de lichaamstherapie van Suus. O.a. met lichamelijke klachten als groot energie gebrek, hormonale disbalans, allergieën en huidproblemen bij Suus binnen gekomen. Op lichamelijk niveau heeft zij mij geholpen met cranio sacraal therapie en neurale integratie en op mentaal/ psychisch / emotioneel niveau ook coaching mogen ontvangen. Met name stress gerelateerde lichamelijke klachten aan kunnen pakken. Suus weet wat ze doet, is zeer kundig en heeft bakken aan kennis en ervaring in huis. Een professional die de mens als geheel bekijkt qua gezondheid. Iemand waarbij je je in goede handen en op je gemak voelt. Heel fijn om het lichaam een handje te kunnen helpen om dysfuncties op te sporen en in hun functies te herstellen.
Elly Elly schreef op 15 februari 2023 om 09:28
Pijnlijke, gespannen en vastzittende schouders weer helemaal los en pijnloos. Binnen 2 behandelingen. Ik kan Suus van harte aanbevelen!
Evelien Evelien schreef op 3 februari 2023 om 09:39
Ik ben heel blij met de manier waarop Suus mijn lichamelijke problemen behandelt en benadert heeft.
Suus legt goed uit waar ze mee bezig is en blijft ook creatief in haar oplossingen. Ik heb bij beide therapievormen veel baat gehad.
Mary Mary schreef op 31 januari 2023 om 09:35
Ik ben bij Suus terecht gekomen vanwege een aantal lichamelijke klachten. Na 2 behandelingen lichaamstherapie is mijn energie niveau toegenomen. Ik ben tot nu toe zeer tevreden.
Katelijne Katelijne schreef op 27 januari 2023 om 09:36
Goede neurologische sessie gehad bij Suus. Bijzonder ervaring, goede uitleg en na 1 keer al veel minder klachten.
Merlijn Merlijn schreef op 27 januari 2023 om 09:32
Afgelopen vrijdag behandeld door Suus en was wederom positief verrast door haar precieze aanraking, vooral op mn hoofd.
Daarnaast is ze ook precies in het verbale confronteren.
Chapeau ik kom weer terug!!
Kitty Kitty uit Vorstenbosch schreef op 10 juli 2022 om 14:11
In mei behandelt door Suus.
Door een progressieve zenuwaandoening met de vele processen van acceptatie en leren omgaan met deze dodelijke diagnose zat ik aardig ‘vast’
Je verheldert zaken in m’n hoofd. Geeft bruikbare handreikingen. Niet alles wat je me zei was nieuw, maar herhaling heeft enorme kracht. Wat dient en wat niet.
Hebt lasten ‘weggepoetst’
Je gaf inzicht, verheldering en daarmee ruimte in m’n hoofd en lijf, dank !
Lya valkering Lya valkering schreef op 1 maart 2020 om 15:40
Door een vriendin ben ik bij Suus terecht gekomen. Gelijk bij de eerste uitleg over haar werk had ik vertrouwen in haar kunde en Suus haar persoonlijkheid heeft er voor gezorgd dat ik de behandelingen goed heb kunnen integreren in mijn lichaam.
Na 2 ongelukken is mijn wervelkolom op 2 plaatsen beschadigd. Nadat ik niet meer kon lopen door zenuwpijnen heb ik een operatie ondergaan. Deze ingreep is goed gelukt maar helaas kwamen er toch weer ongemakken terug met uitstralingspijn in mijn linkerbeen. Nu na enkele behandelingen en leuke, goede gesprekken met Suus over het hoe en waarom van het functioneren van mijn lichaam, heb ik weer vertrouwen in mijn lichaam en heel belangrijk: nauwelijks pijn!
Voor een APK ga ik graag 1 x per maand voor een Cranio-Sacraal behandeling naar Suus om mijn lichaam zo optimaal mogelijk te houden.
Suus Suus schreef op 3 februari 2020 om 09:06
Zie aub deze video voor een ervaring van een behandeltraject met neurale integratie.
https://www.youtube.com/watch?v=Z1wQdO975Wc
Chantal Chantal uit ‘s-Hertogenbosch schreef op 20 mei 2019 om 12:32
Persoonlijk ben ik Suus ontzettend dankbaar. Ze is deskundig, eerlijk, flexibel, oprecht en een heeft een mooie persoonlijkheid met een goed gevoel voor humor. Voelde me dan ook gelijk op mijn gemak. Ondanks dat ik voor iets anders kwam, was het voor mij ook een spiegel waar ik iets mee kon. Ik keek dan ook al gelijk uit naar een volgende sessie! Lieve Suus, dankjewel!
Annelotte Annelotte schreef op 10 maart 2019 om 14:51
Na een val van mijn paard waarbij ik hard op mijn hoofd terecht gekomen ben, heb ik een behoorlijke hersenschudding opgelopen.
Na een half jaar kreeg ik het advies om cranio sacraal therapie te gaan volgen omdat mijn herstel nog te wensen overliet.
Suus heeft mij drie keer behandeld. Het resultaat is zeer verrassend. Mijn herstel ging met sprongen vooruit!
Hierdoor werd het volbrengen van mijn wekelijkse activiteiten weer mogelijk gemaakt!
Suus heel hartelijk bedankt!

Groetjes Annelotte
Aleid Erbrink Aleid Erbrink schreef op 12 mei 2018 om 12:58
Floris had met zijn 13 jaren al bijna de helft van zijn leven te vaak hoofdpijn. Suus heeft hem op een rustige, professionele en flexibele manier behandeld en de hoofdpijnen zijn nagenoeg verdwenen. Hij was vooral blij met haar duidelijke uitleg van de werking, wij vooral met zijn verbeterde humeur �. Dankjewel, Suus!
Bob Hommersen Bob Hommersen schreef op 18 oktober 2017 om 19:16
Door zeer positieve reacties van vrienden over de behandelingen die zij bij Suus ondergingen, ben ik ook met mijn "klachten", voortkomend uit een versleten heup, naar haar toe gegaan. Haar open manier van werken en communiceren, de uitleg (met hier en daar een vleug humor) en uiteraard het resultaat, zijn het aanbevelen zeer waard!
Jan Hein de Jong Jan Hein de Jong schreef op 9 oktober 2017 om 12:08
Algehele vermoeidheid en op diverse plaatsen ontstekinkjes waren mijn reden om naar Suus te gaan.
In een paar sessies is er veel verbeterd. Ze spoort snel en feilloos de bron op van het ongemak en zet zaken in beweging.
Snel herstel van een oude enkelwond. En veel minder last van mijn chronische schouderklachten.
Aanbevelenswaard om te doen. Gun jezelf heling. En laat je helpen door Suus. Dan gaat het in ieder geval snel beter met je.
Jacky Vermanen Jacky Vermanen schreef op 17 augustus 2017 om 08:15
Ik had al jaren huiduitslag op mijn benen. De huisarts kon er niks aan doen en zei dat ik er maar mee moest leren leven. Hierdoor droeg ik in de zomer nooit een korte broek of een jurkje. Na een behandeling bij Suus was ik van mijn huiduitslag af!! Nu kan ik eindelijk weer jurkjes dragen.
Coen Coen schreef op 1 december 2016 om 17:00
Suus is een hele prettig nuchtere en tegelijkertijd invoelende, meedenkende en creatieve therapeut.

Via een spierspanningscheck kunnen neurologische verbindingen worden getraceerd en hersteld tijdens de behandeling. Voor mezelf duidelijk voelbaar tijdens de checks. Suus geeft helder inzicht hoe subtiel en ingenieus je lichaam werkt. Mijn onderrug/heupklacht is flink verbeterd, in combinatie met Yoga.

De cranio-sacraal behandeling die Suus ook aanbiedt, heeft een enorme ontspanning teweeg gebracht. Suus liet me fysiek duidelijk ervaren waar en hoeveel energie (spanning of emotie) er in mijn lijf zat.
Vervolgens kwam een flinke vermoeidheid los die ik lange tijd had opgeslagen in mijn lichaam.
Diezelfde nacht heb ik sinds lange tijd niet zo diep geslapen.

Suus bied je ook nuchtere en heldere inzichten over wat je naast de behandelingen ook kunt doen, wat voor jou goed zou kunnen werken.
Jac Groot Jac Groot schreef op 4 februari 2016 om 14:47
Ik vertelde mijn dochter over mijn inslaapprobleem en gedurende de nacht dikwijls wakker liggen.
Mijn huisarts vroeg ik om een inslaapmedicijn, hij stelde voor om me een doorverwijzing te geven naar een centrum voor slaapstoornissen.
Ik vertelde dit aan mijn dochter en zij stelde voor om me te behandelen met de Neurale Integratie therapie.
Na 3 behandelingen werd mijn inslaapprobleem beter en ik slaap vaster. Ik ben heel blij dat het zonder medicatie is gelukt!

Ik had een lichte schimmelinfectie aan mijn linkerhand. Na een behandeling is dit na 5 dagen geheel verdwenen. Heel bijzonder!
W van Aar W van Aar schreef op 29 december 2015 om 21:55
Uitvalsverschijnselen t.g.v. een forse hernia bezorgden mij veel ongemak. Erg verrast was ik met het effect van neurale integratie op het gevoel in mijn been, al na de eerste behandeling. Spieren werden zachter waardoor mijn heupgewricht minder vast gingen zitten en ik beter kon lopen. De prikkelgeleiding is verbeterd.

Na de behandelingen voor mijn been heb ik je bezocht om van een aanhoudende hoofdpijn af te komen wat op een virus leek. Diezelfde dag was ik ervan af. Suus, ik vind dat je gouden handen hebt en heel veel hart voor je vak. Bedankt!
Pascale Koopman Pascale Koopman schreef op 29 december 2015 om 17:07
Hoi Suus, ik heb echt al een tijd geen klachten meer gehad, nadat ik bij je geweest ben. Het was een goede ervaring en nieuw voor mij. Ik zie een nieuwe site en Facebook pagina. Super! Ik ga je volgen.